Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet vad det betyder, men vill ha uppbackning för det ordet, då det även kan ha en annan betydelse...


Springtjack... Snälla rara någon....hjälp!





Vad betydde ordet "springtjack" under fyrtio-femtio och sextiotalet i Gôttebôrg?
Givetvis så är det ett slanguttryck!

En sak till:
Hur många är det här som har jobbat med det under den tiden?


ME/09




Fri vers av Madjori
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-08 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori