Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför just jag



JAg kan inte förstå varför just jag
ska utstå så mycket smärta

Vad har jag gjort för ont
Vad har jag inte gjort

JAg tittar på mitt ansikte
JAg ser ögon som inte ler
JAg ser smärta så stor
JAg ser tvivel

Varför ska det vara så här
Vem ska hjälpa mig att förstå

Mina tankar snurrar

JAg försöker finnas för alla andra
men när ska jag finnas för mig

När ska jag förstå mitt eget värde
KAn någon hjälpa mig

Jag står i en tunnel och mina
frågor bara ekar

VAD HAR JAG GJORT FÖR ONT




Fri vers av christie
Läst 184 gånger
Publicerad 2009-12-08 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christie