Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När du kysser en lögn


Tysta hjärtan

Ögon som säger
allt
när jag tittar in i dina
blir jag rädd att du vet

att din spegelbild
inte längre skulle synas
för det är inte din bild jag ser

och jag hatar lögner
men jag ljuger för mig själv
och mina ögon är redo
redo att avslöja

munnen håller tyst
medan hjärta och ögon jobbar i pakt
jag står i trans och låter dem kriga
redo att falla
redo att fortsätta

Och jag vet inte om du kan se
för du kan inget höra
jag vet inte om du kan känna

Du är redo att kyssa min mun
Redo att kyssa min lögn

Ingen som hör tysta hjärtan




Fri vers av Pyrén
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-09 03:42



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Wow.. säger jag bara.

Hoppas det räcker.
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Pyrén
Pyrén