Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart som helst

Liten flicka
fantasi
som kan ta henne vart som helst
hon behöver inte stanna
där hon är
vad som är behöver inte vara

ser du inte
att några tröjor på ett stativ
är en gran
och att golvet
är ett vågigt jättestort hav

ser du inte att väggen
är den största målarboken i världen
och du säger ju alltid
att man ska vara glad för vad man har

Stora du
utan fantasi
som helt har glömt hur man kommer dit
Du måste kämpa
med att vara där du är
och inget får man gratis

ser du inte
att dörren är öppen
och att ditt namn står kvar

Vad bra att du vet vem du är
men va synd
att du glömt
att du kan vara precis vem du vill




Fri vers av Pyrén
Läst 500 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-09 04:01



Bookmark and Share


  Line W
Skitbra verkligen! Kram :)
2009-12-10

    ej medlem längre
Åh fy fan vad bra Emilie. Den här sparar jag som favoriter. Slutet var helt... Tokbra!
2009-12-09

  The Stargazer
En underbar hyllning till barnasinnet, med ett fint budskap om att det aldrig är för sent att bli den personen man vill vara. Sista stycket är särskilt träffande och klockrent, men helheten är såklart bäst.
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Pyrén
Pyrén