Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hatar dig, älskling



tysta & svala på
perrongen, vet
att du såg
mascaran på
kinden,

stilla, försiktiga längs
hamnen som var
vår, stod vi &
någonstans skrek
kärleken

tysta & svala på
perrongen, en varm
kyss & jag
tror vi
brinner igen





Fri vers av Sabina Svensson
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-09 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson