Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjugo tabletter/dagen-dieten



med borrelia &
bruten rygg, ska jag
krossa världen

utan syn & utan
kraft, ska jag skrika era
huvuden i bitar

med sjukdomar &
gjord av glas, är jag
ändå starkare
än er





Fri vers av Sabina Svensson
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-09 18:32



Bookmark and Share


  Katten
Du är verkligen bra!
2010-04-19

    dirtyasphalt
titeln är perfekt.
2010-01-04

  Lady Alassa
Förträfflgt
Så bra att du säger det att det finns en styrka som inga sjukdomar kan rå på
2009-12-09

  Ms Lovecraft
Dagens bästa titel. Du är bra.
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson