Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så älskade du mig ...

                   Du brukade i skymningsljus
                   när solen gått till vila
                   viska stumt i örat mitt
                   jag älskar dig min vackra 

                                    Du brukade
                         med  trasig ros
                        och sönderrivet kort
                        när orden tagit slut
                       och glaset tömts på gin

                   
viska att du älskar mig
                   
                    du brukade med någon annans
                   slängda gåvor
                   visa mig din kärlek

                  i skymningsljus ,i tysta hus
                  när vinden pep i hörnerna
                  när sången spelades i tomrummen

                         du älskade med trasig ros
                         med andras slängda gåvor
                    du älskade när alla andra stängt sin dörr

                     då blev jag allt för dig

                               




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-09 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~