Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

Omfamna
Omtanke
Omsluta
Omständigheter
Omprogrammera
Omedelbart

Omvärdera

Om inte om fanns
så vore vi lika
Nu är vi omaka
Omsmidande

Omedvetna
Om
Vi blir medvetna
vad händer då
Får vi omvispa
Omvärlden

Se verkligheten
om från början




Fri vers av Spirit
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-10 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit