Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag börjar bli gammal


Och snart är det dags att lämna in

Och snart är det dags att lämna in.
Jag vet inte om vandringen var så fin.
Den har lett vill på otaliga sätt
och bara ibland tycks jag hittat rätt.

Och vägen där framför är alltmera kort
och jag ska gå någonstans långt bort
och ej vända åter till tillvaron här.
Men vem vet: kanske Kärleken väntar mig där..




Fri vers av baruk
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-10 01:45



Bookmark and Share


  walborg
Kärleken väntar där - men också här och nu i detta levande livet! Vänta inte!!
2009-12-13

  Malin Ringdahl
Men än har du inte lämnat in, kul att man kan läsa ngt av dig igen!
2009-12-12

    näver de anima
"någonstans långt bort" - gillar uttrycket

"Ensam i kvällsljuset lyssnar jag.
Vad dagarna börjar bli korta.
Hösten har kommit. Snart skymmer min dag.
Jag hör vingar så långt långt borta."
/Pär Lagerkvist

Tar mig fräckheten att rekommendera min egen dikt "Skördesång" här som behandlar liknande tema (även "Vägen utan återvändo")
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

baruk