Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Ögonblicket

I det smärtsamma ögonblicket slocknar ljuset i dina ögon.

Men i samma stund tänds ett annat ljus,

harmonin glimmar till,

till ett leende.

Du är fri




Fri vers av Näckrosen
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-10 08:17



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ur mörker till ljus i frihet, fint och starkt !!
2009-12-30

  Teresia Ridell
Gillar !
Kunde speglat mannen jag älskade (o har två barn med (själv nu)) i många år;som var fylld av mörker men nu förhoppningsvis funnit frid o ljus.


Varma applåder för dessa fina rader !!!
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen