Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luftslott

...

nattens rofyllda täcke
sänker sig sakta
över mina tankar



ger mig en utväg
att försvinna
i drömmar



lägger värmande yta
bringar flöde av ömhet
tätt intill mig



gör det möjligt
att finnas
i luftslott




Fri vers av Shadow
Läst 223 gånger
Publicerad 2005-10-22 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadow