Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig...men alltid

...

jag kommer aldrig att kunna kalla dig en vän
där kärleken binder oss samman
genom outsägliga möten

jag kommer aldrig att kunna kalla dig min älskade
där ögonblicken stärker våra känslor
genom tillfällens lek

jag kommer aldrig att kunna kalla dig min egen
där samhörigheten spänner sin båge
genom ödets makter

men jag kommer alltid


alltid


spara dig


i det innersta


av mina rum





Fri vers av Shadow
Läst 509 gånger
Publicerad 2006-02-07 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadow