Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det glimmar till...

...
glittrande stjärnor över snöiga vidder
så nära den värme som brinner i mig

sammanbundet av strålen från önskan
där livet tar sitt språng i outsäglighet

bristande knoppar i hjärtats återspeglingar
av den närvarande frånvaron i tanken

längtandes under skimrande natthimmel
där samtiden söker evigheten i längtan




Fri vers av Shadow
Läst 542 gånger
Publicerad 2006-03-09 22:18



Bookmark and Share


  Wretling Erik
i like it !
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Shadow