Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt meddelande...Läsa nu?

...

känner durrandet i fickan
leendet sprider sig som en löpeld över mitt ansikte
ser ditt nummer som sändare av ett enkelt sms

i minnet finns du som den jag aldrig vill släppa
i mobilen finns du som den jag bara vill…med

med dig framför mina ögons längtan
knappar fram och läser dina hemlighetsord

”förklarar i morgon”



vet varken ut eller in
anledning till oro eller bara omständigheters avstånd
vågar inte svara och fråga på ett enkelt sms

väntan på morgondagen och svaret på frågan
knyter min mage i rädsla att mista…dig

vill somna med visionen om din närhet
värmande den ensamhet som saknar en själsfrände

ditt sms gör mig rädd…




Fri vers av Shadow
Läst 561 gånger
Publicerad 2006-03-06 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadow