Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjligt...beskriva...Obeskrivligt...

...

sakta lägger de dimhöljda slöjorna sig över min kropp
smekandes mitt sinne i den eviga längtan
bedjande för det outhärdliga att förtvina

mjukt samlas tilliten till det av ödet beslutat inträffa
kyssandes min närvaro i det barmhärtiga
tröstande den saknade stegring av enighet




Fri vers av Shadow
Läst 517 gånger
Publicerad 2006-03-20 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadow