Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnande blindhet

...

slumrande lägger sig längtans slöja över mina ögon
likt glittrande flingor från snövita himlar
som dämpande faller sakta omkring lustens arom

närmande hörs de förstummade tankarnas dans
där evighetens sönderfallande trånad
smeker bottenlösa fåror i samspelets yttersta djup




Fri vers av Shadow
Läst 519 gånger
Publicerad 2006-03-11 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadow