Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vanmaktens förvillelse

...

hjärnan snurrar sig tio varv och femton tillbaka
nerverna slår knutar på sig själva
jag vet inte vart jag ska ta vägen
ut

tiden har upphört att existera för länge sedan
orden trummar mot min hjärnbalk
hur ska jag någonsin kunna finna
stiltje

total och ensam sammanblandning av illusioner
sprutandes vanmakt över min själ
när ska livet upphöra sin parad
över smärtan




Fri vers av Shadow
Läst 550 gånger
Publicerad 2006-03-06 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadow