Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

60-talet och nuet




alternativt och duggregnet

 

*

alternativt
julfirande skapades

på konstfackskolan

fattiga och hemlösa
fick mat och dryck i värmen

*

han promenerar
ensam i duggregnet

med påhittad hund




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-10 16:03



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Två fina haikun med härlig dynamik mellan 60 talets idealism och nutidens realism.
2009-12-13

    Jnåt
wunderbaum! :-)
del två är genial, tack!
2009-12-10

  Rachel Roth
underbar!
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP