Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite julvärme!

En tomte från Yttre Flaken
ligger ensam alldeles naken
tjuvar tog hans ren
klappar, nästan hans ben
men sån tur, luvan föll över saken




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-10 17:30



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Man måste ha lite tur i oturen - och särskilt om man är tomte
2009-12-14

  Eva Langrath VIP
Tack för gott skratt
2009-12-11

  En strimma av guld
Du goa E-B tur vi har dig här på denna sida
då du oss så mycket förgylla.

Tack vännen.
2009-12-10

  peter markurth
gillar den
2009-12-10

  lycksele
Flaken är viss en sjö i Småland.
Något Yttre Flaken hittade jag inte.
Men vi kan väl låtsas .....
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt