Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med viss anledning, till mycket känd melodi: "Gubben Noa..."


jobb-tumör

1.
Vår regering
vår regering
gör så gott den kan.

Stiftar sina la-agar
såsom den beha-agar

men man kan ju
men man kan ju
aldrig leva trygg.

2.
Min tumör, den
min tumör, den
växer till sig styggt.

"Det är inte fa-arligt"
"jobba på som va-anligt!"

"resten av det"
"resten av det"
"liv som du har kvar!"

3.
"Kassan, lilla"
"kassan, lilla"
"vad var det du sa?!"

"Har du misst förstå-åndet"
"eller blivit mu-utad?"

"Kan du inte"
"kan du inte"
"fås att tänka själv?!"

4.
"Nej, du lille!"
"Regler finns ju!"
"Här är handen kall!"

"Du kan säkert jo-obba"
"ännu några da-agar!"

"Raska på, ja!"
"Raska på, ja!"
"Kassan väntar ej!"

5.
Ja, jag lever
ja, jag lever
ännu några dar.

Stolt skall jag bekä-änna
ja, jag stannar he-emma

ända tills jag
ända tills jag
ända tills jag dör.






Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-10 18:40



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
snyggt,vasst, välrimmat och melodiskt
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP