Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaskande god!

En tös ifrån orten Bro
hon tyckte tomten var rund och go
hon drog av hans dräkt
blev av hans dofter täckt
för han var ju gjord av Marabou




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-10 18:55



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Smaskens med en sån tomte
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt