Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat går sönder

När jag ser barnens tomma blickar
som ber om hjälp
som tittar på mig Snälla hjälp

Vem ska förstå vad
tomma blickar betyder

Vem vill förstå
hur ord kan skada barn

Vem vågar stå upp för barnen
och vad barnen utsätts för

JAg står upp men
vem kan stå bredvid
så att jag kan höras

Vem kan stå för barnen rätt
JAg står upp men helt själv

Snälla säg mig
vem vill lyssna
vem vill höra barnen
vem vågar se barnen i ögonen

Hjärtat går sönder när jag ser
barnen i ögonen
för att jag inte kan göra mer
för att jag som mamma bara
kan se hur dom går sönder mer

JAg kämpar för barnen men
vem vill hjälpa
INGEN VÅGAR
men alla pratar
ÄR DETTA VÅR VÄRLD




Fri vers av christie
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-10 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christie