Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
UTFÖRSÄKRAD SJUK......


FATTIGDOMEN NÄRMAR SIG




MÖTTE EN KLASSKOMPIS PÅ STAN


HON KÄNDE INTE IGEN MIG


PLASTIKOPERATION BEHÖVS



TITTAR MIG I SPEGELN FLERA GÅNGER


FRISÖRSKA BEHÖVS



BILDEN ÄR SUDDIG


OPTIKER BEHÖVS



ÖPPNAR MUNNEN AV FÖRVÅNING


EN BIT AV EN TAND HAR LOSSNAT



TANDLÄKARE BEHÖVS



LYSSNAR PÅ DEN STIGANDE ÅNGESTEN


PSYKOLOG BEHÖVS



RUSAR TILL MEDICINSKÅPET


RECEPT HITTAS INTE



EN DOKTOR BEHÖVS



SKA RINGA EFTER EN TID


TELEFON BEHÖVS



BÖRJAR KLÄ PÅ MIG


INGET PASSANDE FINNS



EN KLÄDAFFAR BEHÖVS



BLIR HUNGRIG OCH VILL TRÖSTÄTA


ROTAR I ETT TOMT KYLSKÅP



EN MATAFFÄR BEHÖVS



SER IGENOM POSTEN


PENGAR TILL RÄKNINGAR BEHÖVS




FÖRSÖKER TRÖSTA MIG


TÄNKER PÅ BARNBARNEN



INNEHÅLLET I DERAS PAKET FATTAS



VIFTAR MED TÅRNA


MÄRKER FOTVÅRD BEHÖVS



GER UPP OCH KRYPER I SÄNGEN



HYRESAVIN FLADDRAR I ÖGONEN



SÖMNTABLETT BEHÖVS




Fri vers av arja savela
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-11 01:22



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det verkar ändå som om du har duntäcken där
2009-12-11

  Monika A Mirsch VIP
rakt på sak såsom livet är när det är kärvt - välfunnet, kort och kraftigt
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela