Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland är engelskan mycket suggestiv


the blacksmith

i min tankesmedja jobbar jag utan assistans
ensam är jag med tankarna
dörrar slutna
ingen ser

men djävlar anammat vad jag värmer upp
i ässjan

bälgen pumpar
pumpar
och kolen blir röd sen gul sen vit
likt ilskans ansikte
likt Skarpheden riktigt vred

jag känner mitt inre glödgas

och i tankesmedstankar
smider jag kandelabrar
av gudsförgätna självmordsbombares
bossar

the Blacksmith was here




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2009-12-11 13:16



Bookmark and Share


  Gawain
Yay, hot stuff. Det här osar lika mycket som det doftar. Gott,,
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP