Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slams

fanns det Gudar
skulle de göra nå't
inte skulle ansvarskännande krafter som de
bara kunna sitta där bland molnen och titta på

som i mjuka tevesoffor

kanske betraktar de det hela som ett spel
det som händer därnere på Jorden

"såg du!"
"där small det!"
"slamsor flyger i luften"
"vilket skådespel!"

och

"skål! förresten!"




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-11 13:40



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Fina bilder och perspektiv skapar du här
2009-12-11

  Monika A Mirsch VIP
slams - - och skäms - hade slagit sina dumma huvuden ihop....
fyndigt skrivet och skål på det!
2009-12-11

    ej medlem längre
modigt att skriva så, och Bra!
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP