Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man bara visste när man vet



Jag ska rädda dig från världen,
jag ska svälja dig hel och rista in mitt namn i din kind.

Jag står inte ut med dig.
Du är för nära.

I din närhet andas jag utan andetag.

I din närhet andas jag.

Utan dig så drunknar jag.

Jag vill lägga mig med läpparna mot ditt hår,
jag vill dofta mina frågetecken färglösa.

Du är för nära.

Jag vill andas in ditt sätt att se på mig utan att tända lampor i min själ.
Jag vill andas.
Jag vill kunna andas utan dig.

Jag är skyldig dig ett helt liv.

Hur ska jag någonsin kunna gottgöra dig.

Du gör mig halv.

Jag äger din vänskap.
Du äger mig.

Jag tror aldrig att jag andats så,
utan andetag.




Fri vers av Jocelyn
Läst 392 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-11 14:21



Bookmark and Share


  malin...
Du gör mig halv - så grymt bra!
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Jocelyn
Jocelyn