" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




När ditt hjärta inte har någon att älska

Jag klädde inte upp mig
för att matcha dina andetag.

Och mina skor går bara längs din sida.

För jag vet nu,
med sågspån i halsen
att det aldrig kommer att hända.

Du kommer aldrig att falla
och jag kommer aldrig att bry mig.

Så vi smeker varandra om kinden och säger
Du är vacker ikväll

Vi smeker egentligen bara våra egon, för vi kommer aldrig att dansa någon bröllopsdans.

Vi är bara varandras bästa tidsfördriv.

 

 

 




Fri vers av Jocelyn
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-18 11:02



Bookmark and Share


  malin...
Återigen, grymt och så otroligt bra!
2009-12-11

  Janis Karlsson
Låter som ett bra tidsfördriv ändå, om än en lite sorglig känsla i texten som helhet.
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Jocelyn
Jocelyn