Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla tonårsflickan

Din krona är smutsig

och du ger upp.

En droppe blod

och du förblöder.

Din krona är trasig

ditt inre förstört.

En enda motvind

och den tar över.




Fri vers av Jocelyn
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-18 11:10



Bookmark and Share


  Havanna
Bra!!
2008-09-18

    Lars Gullberg
skön ögonblicksbild, den flödar så levande, man liksom stannar

Skön poesi

//Lasse
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Jocelyn
Jocelyn