Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Engångsligg

Sammanbitet plockar jag ihop
det som du inatt plockade isär.
Pysslar om de sår
som bara lyser blodröda om natten.

Kärleks explosion,
det var väl så du sa i total förvirring.
Mjuka läppar och mörka ögon
får vem som helst att tappa balansen.

Men vingarna gick av i soluppgången.

Mellan vita lakan hittade vi hem
men romantiken kommer aldrig ensam.

Så valet blev givet i soluppgången.

Inga små lappar utan möjlighet
till svar på tal.

Inga löften ingen engångsförbrukning kan garantera.

Vi var allt när lamporna stod utan glöd
men vi är främlingar i ljuset.




Fri vers av Jocelyn
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-17 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jocelyn
Jocelyn