Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken

Ett maskerat ansikte och en täckande päls
döljer ditt vackra inre.
En sköld av stål framför ditt pruckna bröst
som tungt hålls upp av trötthet.
Släpp taget om svärdet i din hand,
låt ditt självförsvar falla ner mot golvet.
Knäpp upp din stolthet,
klä av dig din rädsla,
för Du är vackrast naken.




Fri vers av Jocelyn
Läst 417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-15 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jocelyn
Jocelyn