Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av dig

Jag stannar här

tror jag.

Där jag vävt in mig

under din hud

där du kan smeka mig sakta.

Jag stannar här

tror jag.

Där jag tillhör,

 under din hud,

där jag kan växa med dig.




Fri vers av Jocelyn
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-18 16:31



Bookmark and Share


    manipulerade_mongon
Jag gillar den här.
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Jocelyn
Jocelyn