Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Totala dåraktigheter, vars härkomst, gudskelov, är totalt ovidkommande........


"Gallimattias !"

Med en mikroskopisk fallos som
symbol
Bekräftade han sin sexualitet
och fjärtade sin älskade rakt
i ansiktet
Sedan argumenterade han med
sin Egen analys av en jesuitisk
pergamentsrulle.
Därvid uppstod ett vaccum av
förspillda tonsiller
som försökte infektera en
äldre kropp, tillhörande en
kantonesisk Tulltjänsteman .
Infektionen gick snabbt tillbaka
tack vare en omild behandling
utförd av en medicinman från apacherna

Men eländet reinkarnerades när en
melodramatisk toalettjänsteman
drabbades av temporär paranoja
och började bomba besökarna med
anala exkrementer, varvid Panik utbröt !
Hals över huvud flydde de nödiga till andra,
betydligt säkrare domäner
En blixtinkallad grupp av Kravallpolis gjorde
processen kort med den hysteriske
Toalettjänstemannen som avled av sviterna
efter kravallpolisens brutala stormning .

Mitt i denna katastrofala dramatik dök en
frustrerad Woody Allen upp, han hade nåtts
av budet via en Nordamerikansk Nyhetsbyrå,
tagit sitt eget Privata Jumbojet till Platsen !
Mr Allen uppgav för de närvarande journalisterna
att , citat: "Denna spektakulära händelse är som
klippt och skuren för en ny film !"
Allen var dock konsternerad över det faktum
att han hindrades av Kravallpolis när han ville
intervjua den vansinnige Toalettjänstemannen
(som lystrade till namnet U. Rin, passande nog)
U.Rins´hastiga frånfälle gjorde Allen än mer
deprimerad och han muttrade, ilsket: "Polisbrutalitet !"

Denna dag var ingen annan dag än den dag som idag är........

--




Prosa (Fabel/Saga) av Mats Henricson
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-11 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska