Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslagen mina






Min lycka du skänker mig,

finner min själ sån ro,

mitt hjärta älskar dig för varje slag det slår.




Fri vers av JLindh
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-11 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh