Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar med vinden

Jag går sakta ut på ängen
vänder mitt ansikte upp
mot himlen
Den varma vinden smeker mitt ansikte
JAg hör fåglarna
Dom får mig att känna mig fri
Fri från allt ont runtomkring

Går sakta fram mot en bäck
Sätter ner en fot och känner
det kalla vattnet
Det kalla vattnet glittrar
på ytan ovan min fot

Vänder sakta ansiktet mot
himlen och känner frihet

Frihet att höra barn leka
Frihet att se barn skratta
Frihet att se barn vara barn

Känner doften av sommaräng
Den varma vinden rör mitt hår
Solen värmer mitt ansikte och själ

Jag kan äntligen bara vara jag
MAMMA




Fri vers av christie
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-12 00:27



Bookmark and Share


    baruk
Bra skrivet. Och vad - eller vem - kan vara mer än en mamma?
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

christie