Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta

Här mamma det är till dig
med framräckta händer
ger pojken en teckning
tills sin mamma

Ett stort rött hjärta
som han ritat
Pojken ler med
rosiga kinder
Mamma
JAG ÄLSKAR DIG

HAn slänger sig runt
halsen på sin mamma
pussar henne på kinden
och lägger sina armar
runt hennes hals

Ett ögonblick som får
jorden att stanna
av kärlek




Fri vers av christie
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-12 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christie