Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My space

Mitt innersta rum är bara för mig
Men du är välkommen in i hallen
köket och vardagsrummet
Vi kan dela det mesta av livet
Men ett rum är bara för mig
Det är inget mellanrum
Rummet är fullt av rymd och liv
My space




Fri vers av Anjeska
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-12 08:24



Bookmark and Share


  mare VIP
Det rummet ,själens plats för överlevnad....bra..
2009-12-12

  Larz Gustafsson VIP
http://www.myspace.com/zluggo_pop

2009-12-12

  Larz Gustafsson VIP
Fyndigt och klipskt.
Har även jag en sajt där...
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska