Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 12 december 2009. http://mikroskopisk.blogg.se Tillägnad Magnus Sivenius


Decembernatt

Jag öppnar ytterdörren och möts av decemberkylan.
Mörkret välkomnar min kropp och omsveper mig ömt.
Jag låter luften smeka min hud
och sträcker på halsen
bara för att utforska om jag verkligen känner.
Jag sneglar försiktigt upp mot himlen,
ett hav av stjärnor blickar ned mot mig.
Jag känner mig speciell för ett ögonblick.
En snöflinga dalar ned mot mig
och smälter mot min läpp.
Jag lever.




Fri vers av Sara Renström
Läst 536 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-12 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Renström
Sara Renström