Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Okej, jag är verkligen inte så negativ som det låter. Det är bara en reflektion över hur man skulle kunna se på det.


En blivande jurist

Jag sökte till juristprogrammet för att
vara en del av de som får
förändra världen
till det bättre.

Jag sökte till juristprogrammet för att
få göra
mitt mänskliga avtryck i vårt land
lite större.

Jag sökte till juristprogrammet för att
lära mig
vad som är rätt
och vad som är fel.

På juristprogrammet har vi
blivit en del av de som
vågar förnedra andra
utan att samvetet tar emot

På juristprogrammet har vi
fått höra
hur grå och tråkiga vi kommer att bli
instängda i vår bubbla

På juristprogrammet har vi
fått lära
oss hur man väljer sida


och oavesett om den är rätt eller fel


gör man den rätt.




Fri vers av Sara Renström
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-12 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Renström
Sara Renström