Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte riktigt hur jag kom att tänka på detta. Tror jag tänkte på fjärilar.


Untitled

Jag ska införskaffa en håv. Helst en blå, med täta hål.
Jag ska förse mig med tre hinkar, två av dem ska vara fyllda med hallonsmakande gelé.
Sedan ska jag skrika hela alfabetet ute i snön, plocka upp bokstäverna i fel ordning och fylla den tredje hinken med alla 29.

Med håven ska jag sedan fånga fjärilar. Kanske hundra.
På natten kommer jag gömma fjärilarna och de tre hinkarna under din säng.

När du sover som allra tyngst och drömmer som allra bäst
kommer jag att öppna din mun
och fylla dig med fjärilarna,

kommer jag att dra av dig täcket
och kleta gelén runt dina ben,

kommer jag ta hela alfabetet
och blåsa in de 29 i fel ordning genom dina öron.

Nu kanske du förstår hur du får mig att känna?

Fjärilar i magen,
knän av gelé
och ett huvud som inte kan tänka klart

utan låter hjärtat bestämma.




Fri vers av Sara Renström
Läst 293 gånger
Publicerad 2012-01-05 16:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
The Cleanstream experience.
Heavy manners!
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Sara Renström
Sara Renström