Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag mår inte bra.


Själv

Mardrömmarna jagar mig.

Men det värsta är inte att drömma om otäcka saker.
Det värsta är att vakna upp mitt i natten
och försöka dra en arm runt sin kropp,

en arm som inte finns där,

för att man har glömt att man är själv om natten.




Fri vers av Sara Renström
Läst 348 gånger
Publicerad 2011-10-07 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Renström
Sara Renström