Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min allra första erotiska dikt. Dikten skildrar främst ett sexuellt möte mellan två förälskade människor. Diktens baksida är de liknande känslorna som kan upplevas när du blivit lämnad och numera är ensam om natten. Kommentera gärna!


Precis som då

Du tittar hungrigt på mig och låter min blick fastna i din
Precis på samma sätt som det stjärnklara himlavalvet fångade min gestalt

Med avsaknad varsamhet slits kläder av i ett passionens näste
Precis med samma oaktsamhet öppnade jag dörren för höstkylan

Du kysser min nakna hud, och jag din
Precis som regnet ömt droppade på mot mina läppar

Med mjuka händer smeker du min midja och det får mig att skälva inombords
Precis på samma sätt som de färgade löven darrade i trädkronorna

Kroppar som omslingras, hud som svettas
Precis som den gjorde när jag lät mina fötter bestämma över kroppens framfart

Du öppnar mig, och jag låter dig
Precis på samma sätt som jag välkomnade vindens beröring

Förenade och förlorade i drömmar är vi en
Precis som jag och natten

Du för mig, och njutningen kan inte hindra mig att kvida
Precis på samma sätt som mjölksyrans utmattande gjorde sig påmind

Sängstommen slår febrilt mot väggen i takt med min puls
Precis lika snabbt som mina hjärtslag bankade när jag ensam om natten färdades över mörka, kala torg

Du blundar hårt när min ohämmade måtta byggs upp till en vulkanisk eld
Precis som den gjorde när jag inte trodde att jag orkade mer

Du rör vid mig som ingen annan gjort förut
Precis på samma sätt som jag nu låter ensamheten fylla mig

För en sekund så dör vi. Allting försvinner bort.
Precis som jag gjorde, när du lämnade mig.




Fri vers av Sara Renström
Läst 485 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-13 13:45



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vackert och berörande
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Sara Renström
Sara Renström