Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
första utkastet


Då och då

Jag har hört att det finns nätter utan saknad
dagar utan åtrå
och stunder av frid

Trots att det har det gått veckor av mitt liv
en evighet av tid
kan jag inte ljuga

Då och då
tänker jag på
tiden då det var vi två

Tankar tar inte paus
Jag kan inte fly mitt kaos

Att jag dig mött
har bara lett till att
sekundrar har dött

Då och då
tänker jag på
tiden då det var vi två

Nu skriker tystnaden i mitt huvud
Ensamheten bygger bo i mitt bröst
Allt jag kan höra är din röst

Jag kommer aldrig tillbaka igen
Jag kommer aldrig att somna intill dig
Det kommer aldrig
aldrig
aldrig
att bli vi två

Då och då
tänker jag på
tiden då det var vi två
Då och då
tänker jag på
tiden då det var vi två




Fri vers av Sara Renström
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-01 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Renström
Sara Renström