Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den betydande Vänskapen

Att jag faller dit igen
att jag aldrig lär
ser jag det som en rolig fars
släng dig i brunnen
skratta bort och kom igen
men det gör ont i själen
och jag tycker inte om dig mer
du verkar så omtänksam och snäll
vill vara vän men oroar dig
mest för din egen morgondag

jag ber inte att du ska offra
din högra arm för mig
du skulle nog inte ens
smutsa ner dina skor
frisyren ligger ju så rätt
tänk om du behövde resa dig
upp och börja dansa med mig
då skulle allting gå snett
för dig

hur det går för mig
det har tydligen inget med dig att göra
för du är ju bara en vän
ja vad betyder det då att vara vän
en riktig vän
för annars kan jag säga dig
att jag litar mer på katten




Fri vers (Spoken word/Slam) av Hubbishelena
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-13 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena