Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utnyttja mig

en tornado som snurrar bland lakanen
vi två är en naturkatastrof om natten

jag vaknar ensam på morgonen
utnyttjad

jag bryr mig inte
jag är din varje kväll om du vill ha mig
jag är din personliga hora
varsågod och ta mig




Fri vers av anapanda
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-13 00:13



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Vänd på det. Tänk att det är du, som utnytjar honom. Så skulle jag gjort. Ta. Bara ta ta och ta.
2009-12-13

    kaite
and nobody finds the
one
but keep
looking
crawling in and out
of beds.
2009-12-13

    Nicklas VIP
Den som bara vill ha dig för kvällen är inte värd dig en endaste sekund.

Du är värd att vakna med någon som bryr sig och tycker om dig - varje morgon!
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

anapanda
anapanda