Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

midvinterkofta

 

det nya mörkret som lagts som en kofta

runt huset känns lugnande för

vårt tipptapp tipptapp

 

in och ut ur rum och upp och

ned för trappor

 

det andas stämning och jag samlar

på ingredienser till en jul igen,

en sådan jag drömde

 

att göra verklig för tre pojkar

och att värma oss




Fri vers av molly crayons
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-13 00:15



Bookmark and Share


  Lady Alassa
gillar
dikten har en stämning som barndomens långa väntan och längtan
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons