Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som jag skrev för tre år sedan, fortfarande




lapine et grenouille

 

det slår ut

sirliga mönster

av ljus

 

i bröstet

som var tillknäppt

 

frös utan stoppning

under kappan

efter att ha spillts

ur ovarsamma munnar

 

när du ser mig




Fri vers av molly crayons
Läst 232 gånger
Publicerad 2009-12-13 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons