Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sann vän

Du har blivit grå om nosen
Du hör alltid om någon
behöver tröst
Du finns alltid där när
jag känner ensamhet

Din päls är glänsande
och svart
Du är så mjuk och din
nos är kall
Tanken på att du inte
kommer att finnas där
känns skrämmande
Du har varit med och
uppfostrat barnen

Du såg alltid till att
barnen var på lagom
avstånd från hemmet

Oh vad jag önskar att
vi var i Ingemansland
så att du alltid kunde
finnas vid min sida och
jag vid din

JAg önskar att Peter Pan
hämtade oss till
landet där ingen blev
stor så att du för alltid
fick vara lika lycklig och
underbar som bara du kan






Fri vers av christie
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-13 00:58



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Det gör ONT att mista ett husdjur!
2010-08-30

  Ingela Svenson VIP
Så sorgligt,antar att det är en hund, eller katt nej? Dom stora svarta så kärleksfulla, en labrador? Jag har också en sån, ooohh så sorglitg när dom lämnar oss för hundarnas himmel!
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

christie