Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min ynsta morbror blev föräldralös innan han fyllde 5 år. han togs till oss och vi växte upp som bror o syster


FARFARSMINNEN FORTSÄTTER




ÄLSKADE FARFAR



DU OCH FARMOR VAR GODA MÄNNISKOR


NI GAV TILLSAMMANS MED MINA FÖRÅLDRAR ETT HEM



FÖR FLERA AV MAMMAS SMÅSYSKON



EN DAG HADE FARFAR SAGT TILL MIN MORBROR



ATT HAN SKA KÖRA HÄST OCH VAGN TILL ÅKRAR


DE HADE LÅNGT BORTA



MIN MORBROR VAR 11 ÅR DÅ


HAN BLEV RÄDD OCH SA TILL FARFAR



JAG KOMMER ALDRIG ATT HITTA DIT


LUNG, SA FARFAR


RIKU, HÄSTEN, HAN HITTAR


VÄL FRAMME STANNAR RIKU VID VÅR LADA


HAN VAR DEN KLOKASTE HÄSTEN SOM JAG KÄNNER TILL




Fri vers (Prosapoesi) av arja savela
Läst 204 gånger
Publicerad 2009-12-13 06:44



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
spännande barndomsminnen
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela