Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i vårt stora hus fanns det alltid många vuxna och barn i alla åldrar. det fanns alltid någon som man kunde ty sig till


LYCKLIG BARNDOM




jag har alltid sagt att jag har haft en lycklig barndom


har aldrig känt någon behov av ex psykoanalys



varför röra i något som jag upplevt som en kraftkälla



jag utvecklade ett starkt eget jag


som jag haft mången nytta av speciellt på mitt jobb


med psykotiska medmänniskor


jag älskade alla som kom och gick



jag älskar dem fortfarande



många av dem lyser från himlavalvet




Fri vers (Prosapoesi) av arja savela
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-13 07:03



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
dina minnen spinner vidare över himlavalvet!
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela