Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Freakshow

 


...Och i takt med att

       mina mörkaste sekunder

                    minuter/hundradelar

           blir till             (timmar dagar år)

                             får väggarna 

    röster ögon öron händer som

             klor/stjäl mina andetag

         krafsar under skinnet

 ramar in mina smutsiga (undangömda)

                     hemligheter/ hänger dom

       med kedjor kring min hals

för hela världen att beskåda.



                   ...Och i takt med att 

                döda ting/ får liv

                         sublimerar min själ

       återföds mardrömmarna

                        dör jag/ bit för bit 


                  i n o m b o r d s 





                                                                        ?





Fri vers av Psykhe128
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-13 17:24



Bookmark and Share


    Suicide
Underbart skrivet.
"stjäl mina andetag
krafsar under skinnet
ramar in mina smutsiga (undangömda)
hemligheter/ hänger dom
med kedjor kring min hals
för hela världen att beskåda." <---- Favoritstycke!
2009-12-29

  Dr Jimmy Johansson The 777
"Rubriken/Titeln" Freakshow eller som den kan översättas till ett nordiskt språkbruk.....( )


Noterar i min iver att nyss lästa alster avslutas med ett frågetecken, ett synnerligen stilistiskt skamgrepp på denna lätt besudlade poesisajt....

Citerar slutet : Dör jag bit för bit : Inombords !





Ps. går det att dö på ett motsvarande sätt än "Inombords " ?

-
-
-
-
-
-
-
-
-
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Psykhe128
Psykhe128